استاندارد های آب :
عنوان استاندارد | شماره استاندارد |
آب آشامیدنی –ویژگی های میکروبیولوژی | |
آب آشامیدنی -ویژگی های فیزیکی و شیمیایی | |
روشهای آزمون آب آشامیدنی | |
روش نمونه برداری آب | |
روش روزمره نمونه برداری آب | |
روش اندازهگیری یون کلرور در آب و فاضلاب | |
روش تعیین یون فلوئور در آب | |
روش تعیین یون نیترات در آب | |
روش اندازهگیری یون سولفات در آب | |
روش اندازه گیری یون فلزات در آب و فاضلاب | |
روش اندازه گیری یون کلسیم و منیزیم در آب | |
روش آزمون سختی آب | |
آب معدنی طبیعی – ویژگی ها | |
آئین کار بمنظور بهره برداری از آبهای معدنی طبیعی آشامیدنی | |
روش شناسائی و شمارش پسودوموناس آئروژنیوزا | |
جستجو و شناسائی استرپتوککهای مدفوعی دراک به روش غنی سازی درمحیط مایع | |
جستجو و شمارش استرپتوکک های مدفوعی در آب به روش صافی غشائی | |
جستجو و شمارش کلیفرم ها در آب به روش چند لوله ای | |
کیفیت آب- شمارش میکروارگانیسم ها در آب با استفاده از روش کشت- راهنما | |
کیفیت آب- نمونه برداری از آب برای آزمون های میکروبیولوژی -آیین کار | |
ویژگی های باکتریائی آب معدنی طبیعی | |
آئین کار اصول طراحی ایمنی و بهداشت ساختمان واحد کلر زنی در تصفیه آب آشامیدنی | |
آب - شمارش میکرو ارگانیسم های قابل کشت | |
آب- جستجو و شناسایی ژیاردیا لامبلیا- روش آزمون میکروبیولوژی | |
آب- جستجو و شناسایی باکتریهای آهن – روش آزمون میکروبیولوژی | |
آب ـ شناسایی و شمارش باکتریهای احیاء کنند ه سولفات به روش MPN ـ روش آزمون میکروبیولوژی | |
آب آشامیدنی بسته بندی شده – ویژگیهای میکروبیولوژی | |
آب آیین کار بهداشتی آب های آشامیدنی بسته بندی شده (به غیر از آب معدنی ) | |
آب - شناسایی و جداسازی نماتودها در آب خام آشامیدنی - روش آزمون | |
آب- آب آشامیدنی بسته بندی شده - ویژگیها | |
کیفیت آب، تعیین رنگ ـ روش آزمون | |
آب جستجو و شناسایی آنتاموبا هیستولیتیکا روش آزمون میکروبیولوژی | |
آب - جستجو و شناسایی ویبریوکلرا - روش آزمون میکروبیولوژی | |
کیفیت آب ـ اندازه گیری روغن و گریس و هیدروکربنهای نفتی موجود در آب و فاضلاب به روش بیناب سنجی مادون قرمز ـ روش آزمون | ۷۳۸۱ |
کیفیت آب - اندازه گیری جیوه | |
کیفیت آب ـ اندازه گیری شش عامل کمپلکس کننده - روش کروماتوگرافی گازی | |
کیفیت آب - نمونه برداری – نمونه برداری از پسابها - آیین کار | |
کیفیت آب - نمونه برداری – نمونه برداری ازرودخانه ها و نهرها- آیین کار | |
کیفیت آب - اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی بعد از روز - بخش اول: رقیق سازی و بذردار کردن با افزودن الیل تیواوره - روش آزمون | |
آب - تعیین اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی پس ازn روز(BODn) قسمت دوم: روش آزمون برای نمونه های رقیق نشده | |
کیفیت آب شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا به روش صاف کردن غشایی | |
کیفیت آب - روش های نمونه برداری –آیین کار | |
آب - اندازه گیری هیدرو کربن های آروماتیک چند حلقه ای قسمت اول: اندازه گیری ۶ هیدروکربن آروماتیک چند حلقه ای به روش کروماتوگرافی لایه نازک با کارایی بالا با آشکار سازی فلورسانس پس از استخراج مایع – مایع | |
کیفیت آب – اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیائی | |
آب آشامیدنی بسته بندی شده – ویزگیها (اصلاحیه شماره ۱) | ۶۶۹۴.۱ |
آب - مورد مصرف در آزمایشگاه تجزیه – ویزگیها و روش آزمون | ۱۷۲۸ |
استاندارد های آب استخر :
عنوان استاندارد | شماره استاندارد |
تجهیزات استخر شنا قسمت اول: الزامات عمومی ایمنی و روش های آزمون | |
تجهیزات استخر شنا قسمت دوم : الزامات تکمیلی ایمنی و روشهای آزمون نردبان ها، پلکان ها و خم های دستگیره | |
تجهیزات استخر شنا قسمت سوم:الزامات تکمیلی ایمنی و روشهای آزمون اتصالات مورد استفاده در سیستم گردش آب استخر | |
تجهیزات استخر شنا قسمت چهارم: الزامات تکمیلی ایمنی و روشهای آزمون سکوی شروع | |
تجهیزات استخر شنا قسمت پنجم: الزامات تکمیلی ایمنی و روشهای آزمون طناب های شناور | |
تجهیزات استخر شنا قسمت ششم: الزامات تکمیلی ایمنی و روشهای آزمون صفحات برگشت | |
تجهیزات استخر شنا قسمت هفتم: الزامات تکمیلی ایمنی و روشهای آزمون دروازه واترپلو | |
آب استخرهای شنا- ویژگی های میکروبیولوژی | ۹۴۱۲ |
استخرهای شنا - الزامات عمومی |
دفتر مرکزی :قم -خیابان صفاشهر- کوچه جهاد دانشگاهی- شهید لطفی نیاسر (کوچه شماره 4)- پلاک 83 کد پستی: 93456-37169
پست الکترونیکی : envigen.ir@gmail.com